In 10 minuten

jouw Manychat Instagram DM assistent live

Nooit meer zoeken naar linkjes om ze handmatig door te sturen.

“Dankzij jou snap ik hoe ik het gratis kan gebruiken”

Ik heb vandaag voor het eerst Manychat met jouw guide ingesteld. Wat supermakkelijk heb je dat gemaakt!! Stelde het steeds uit, want ingewikkeld (dacht ik) en het is niet goedkoop. Maar dankzij jou snap ik nu hoe ik het gratis kan gebruiken 🥳🥳🥳

Lindsay Arts – Klantbeleving

“Het ging echt heel makkelijk en ik was met 10 minuten klaar”

Het ging echt heel makkelijk met de template van Kelly, complimenten! Als ik dit zelf had moeten bedenken en regelen was ik er vast dagen mee bezig geweest en nu was ik met 10 minuten klaar.

Esmeralda Versnel – Jurist

Goedemiddag, met de klantenservice van …

Ik durf te wedden dat je nog veel handmatig via DM verstuurd.

Zit ik een beetje in de goede richting als ik zeg dat je nog handmatig linkjes verstuurd…

  • Voor je product(en)
  • Voor je agenda (of misschien DM jij nog braaf over en weer voor een afspraak 😊)
  • Voor je wachtlijst
  • Voor je weggever
  • Zo kan ik nog wel even doorgaan…

Zonde van je tijd toch? Dáar gaan we wat aan doen! 

Het werkt zo:

Als iemand mij een bericht stuurt met een bepaald trefwoord (via stories, DM of onder mijn post/reel) gaat Kimmy voor mij aan de slag. Zij is mijn persoonlijke chatbot en verstuurd dan berichten voor mij naar potentiële klanten.

Ik maak hem even inzichtelijk voor je:

En ik hoor je denken…

 

Dat kan ik zelf toch wel instellen?

Klopt, dat kan je ook. Wil je het ook? Hier mee bezig zijn in je kostbare tijd?

En weet je dan ook zeker dat het goed geregeld is? Of moet je jouw eigen aangestoken brandjes blussen?

Hoeveel tijd ben jij elke week kwijt aan je DM inbox?

Waarom hier je tijd aan besteden als het automatisch kan?

Hoeveel €€€ kun je verdienen in de tijd die je nu stopt in het reageren?

Let me present to you:

In 10 minuten jouw Manychat Instagram DM assistent live

Investering: 27,-

Je krijgt van mij de template (dit werkt met de gratis versie van Manychat) + handleiding (incl. video uitleg).

En dat voor de prijs van 2 cocktails 🍹 waar wacht je nog op?

Dit heeft mij echt zo veel tijd bespaard

Met de guide & template voor Manychat was het installeren van manychat incl. live zetten binnen 10 minuten gedaan! Dit heeft mij echt zo veel tijd bespaard. Het is super praktisch en Kelly neemt je stap voor stap mee hoe het moet. Echt een aanrader!

Jori van Zon – Business Coach

Zo heb jij ook jóuw

INSTAGRAM DM ASSISTENT IN 10 MINUTEN LIVE

1

Buy, buy, buy

Gewoon ff hier klikken 🔥. 

OF

Als je zelf wil ervaren hoe makkelijk het werkt en wat het voor je kan betekenen, stuur mij een DM met 🍹 OF 🤑

2

You've got mail

Na aanschaf ontvang je de template + handleiding in je inbox.

Je kunt er dus meteen mee aan de slag 🙌

 

3

Copy-paste

Ik neem je van A tot Z mee in alles wat er moet gebeuren (tekst en/of video), jij hoeft het alleen over te nemen.

En niet denken dat dit mega veel is want anders kan dat natuurlijk niet in 10 minuten 😉.

4

Enjoy!

Taaadaaa! Jouw eigen DM assistent is live!

Kan je lekker zelf bepalen wat je met die extra tijd gaat doen. Want ik zeg wel meer geld verdienen maar misschien wil je gewoon met een cocktail op het terras zitten 😂.

IK HEB HET ZÓOO MAKKELIJK GEMAAKT, JIJ HOEFT ALLEEN TE COPY-PASTEN.

Zelfs als je geen klap begrijpt van techniek kan je dit binnen 10 minuten implementeren.

Zijn er nog vragen?

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Werkt jouw template met de gratis versie van Manychat?

Ja zeker! Ik leg je ook precies uit hoe je dit kunt doen voor bijvoorbeeld de aankoop van je product, de inschrijving voor je weggever of je wachtlijst. En er is zelfs nog een slim trucje waardoor je ÓOK met de gratis variant geen Manychat branding onder je berichten krijgt. Dat deel ik natuurlijk met je 😉.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waar kan ik jouw template allemaal voor gebruiken?

Er zijn oneindig veel opties mogelijk. Ik geef je hieronder een paar voorbeelden:

  • Voor het aanvragen van je weggever
  • Voor het inschrijven op je wachtlijst
  • Voor de lancering van je nieuwe aanbod
  • Voor de aankoop van je product(en)
  • Voor een quiz (voorbeeld: je hebt een aantal vragen en op basis van de antwoorden doe je een specifiek aanbod)

Wat zeg je er van? Gaan we dit fixen?